måndag 1 september 2008

Potpurri av Sverigebilder

Är egentligen för trött för att skriva några romaner ikväll, därför får bilderna tala för sig själva, mer eller mindre. Har ju haft första arbetsdan idag, arbetskollegorna sa i morse att jag såg utvilad ut, men det var ju i morse det....

Tack alla underbara släktingar som vi har i Sverige för att ni finns!!!

Mor blir 80!

"Men, vad är det här för bilder?!! De har inte jag tagit!"En massa paparazzi....Mormor och morfars gravsten blir tvättad och nymålad av Markus. "Oh, så gudomligt det blev!"Solen går upp i gyllene sken.På SolbackevägenVad är det här för ett sjöodjur?Fångade fisken till slut...!


Mamma mia, here we go again! Tjejafton i Kalmar. Var faktiskt och såg filmen med Markus igår igen i Freiburg, han tyckte också att den var bra. Vi satt kvar och sjöng de sista stroferna; "I am so lucky, I am the girl with golden hair".
Slottsruinen måste beskådas.


Så ser det ut nu...
...och då


Smaskig måltid i Kalmar...


..med Gullan, Jennie och Jimmy (kom tyvärr inte med på bild)Vi såg till att Stina kom på rätt plan till Borlänge. Solnedgång över Drageryd.
Väl hemma försöker man att dekorera lite och sy nya gardiner.
Viggo tycker det är roligt och kliva mitt på det utlagda tyget på golvet. Blev nya panelgardiner till vardagsrummet. Tyget räckte även till köket.







4 kommentarer:

Gullan sa...

Vad lustigt, jag satt också igårkväll och la in bilder om eran resa hit till Svedala. Men det är ju inte samma bilder förståss. Ja, det var roligt när ni var här. Man tycker att det är längesen nu ni var här. Mycket händer hela tiden. Fina gardiner förresten.
Puss o kjam från söstra

Perssons pack! sa...

Tack själv systra + övriga fam.medlemmar för att ni också finns.Vi hade roligt när ni var här Tänk nu har det snart gått 1år sen vi var i Tösklandet och firade någon som fyllde 40 :))Gardinerna blev ju "superläckra"-lite höstlikt...vi får höres ang Viasat på tele. Ha´det bra massvis kramisar Benita

Elin sa...

Kan bara hålla med mor min! Tack för att ni finns:) Alltid lika kul och se er..synd att jag missade festen i parken dock:(men grekland var inte så illa heller!!hehe.
Fint med de nya gardinerna...
Ha det gott kära moster och hälsa de andra där nere i Töskelandet! Kramar/Elin

Jennie sa...

Grattis till både Ingela (i efterskott)och Anna (i förskott) :D Massa kramar från Jennie & Jimmy