fredag 13 februari 2009

Fredag den trettonde....

...har aldrig varit nån otursdag hitintills, men nu börjar jag undra...
Fick ett samtal från Annas skola idag, "Anna är på väg till sjukhuset i en ambulans, hon har skurit sig i fingret". Visade sig att ambulansen ändå var på skolan för att ta med en kille som gjort sig illa, och nu fick Anna också följa med i den.
Höger tumme, - överdelen - var nästan avskuren i en skärningsmaskin (vet inte vad de heter, en sån som man klipper till papper i). Som tur var så satt nederdelen av det skadade fast och den övre delen kunde sys fast. Det blödde väldigt mycket, och Anna blev illamående när hon såg att fingret var"glappt", så att säga. Usch ja, stackars henne! Kan vara att nerverna har tagit skada eftersom hon inte har nån större känsla i fingret, förutom smärtorna.
Sen i förrgår kväll har vi också Markus sängliggandes hemma med influensa och feber. Ja, det här börjar likna ett riktigt lasarett! Tur att en annan är så pass på benen igen att man kan ta hand om de som bättre behöver det!
Ja, och sen var det ju det -> svensk TV funkar inte längre sen en orkan som vi hade i onsdags. Den har vridit och vänt på parabolen, så den står helt "åt skogen"!
Snacka om otur alltså. Ja, jag vet, ska inte gnälla!
Önskar alla en trevlig helg!

2 kommentarer:

Gullan sa...

Usch då, hoppas att tummen ordnar sej. Jag mådde nästa "illa" när jag läste din blogg. Jag lever mej in i hur Anna hade det. Har själv skurit mej i skärmaskinen i charken, dock inte så allvarligt, men ändå tillräckligt...Hoppas att det vänder med turen i morrn, Alla hjärtans dag. Och du - vrid parabolen tillrätta, det är ju melodifestival:-))Uttagning nr. 2 i alla fall.
Puss från syster yster
nicht dyster....

Perssons pack! sa...

Men Herre Je...Stackars Anna hoppas det fixar sig..och Marcus med influensa..ät mycke vitlök och annat typ Ginseng så du får krafter att klara av allt... Vi kommer precis hem från en stärkande promenad ,grillning+ massvis sol Underbart..hoppas jag kan förmedla lite extra från detta.. kjam från stora syster yster Benita