fredag 3 oktober 2008

Goda nyheter


Vill bara berätta för alla som ännu inte vet. Vi fick ett brev från rättegången igår. Målet har dragits tillbaka - vilket betyder att Anna inte ska behöva plågas och träda fram ensam framför domaren och förklara varför hon just nu inte önskar kontakt till sin far. Han har dragit tillbaka fordringarna att "tvinga" Anna till regelbundna möten. Mycket gammalt fick dras upp igen, som gjorde ont. Sedan frågorna: "Ska vi klara av det här?" "Hur många tusen euro kommer det att kosta?" "Hur kommer domaren att döma?"
Pust, nu kan vi andas ut! Men först riktigt när Anna har fyllt 18 år...
Kram till alla som har stött oss med positiva tankar!!

5 kommentarer:

Elin sa...

Åhh lycka! Underbart att höra. Grattis! Att behöva gå igenom ännu mer än det ni redan har gjort är långt ifrån rättvist och att ni är starkare än starkast är det ingen tvekan om! Stora kramar/Elin

VARDAGSPUSSEL sa...

hej på er! jag vet ju inte så mycket om alla turer ni har gått igenom, men jag förstår att det varit mer än tungt många gånger. det låter skönt att ni slipper ännu mer och kan fokusera på att bara vara lyckliga i er fina familj! ta hand om varandra! kram caroline

Gullan sa...

Vad skönt för Anna att slippa detta. Tack Gode Gud! Ja, det blir en lättnandes suck när hon blir 18.
Fast synd är det att man önskar att åren dit ska gå fort, hon som är mitt i ungdomens bästa år just nu och man vill ju ta tillvara på dessa år så länge som möjligt. Vuxen blir man ju ändå.
Njut av livet och ta tillvara på varandra i lugn och ro och fred.
Puss o kjam från systeryster

Perssons pack! sa...

Åhh va skönt att läsa att Anna slipper detta elände...jättestort Grattis!!!och så hoppas vi å tror att det får vara lugnt å skönt tills dess att hon blir 18-år..(ja sen med för den delen)Ha det bra å massvis kramar till er alla från Persson´s uppe i parkbacken 13:))

Vi i Müllheim sa...

Tack för allt stöd, det värmer gott! Kram till er alla!