söndag 14 juni 2009

News from Müllheim

Dax för en "update"... först de utlovade fotona från Janinas konfirmation (kaninen av sten har Markus gjort):































..en bild från vår grillutflykt vi gjorde för ett tag sen....







Våran trädgård håller på att gestaltas om på nytt... förra helgen hade vi en grävskopa. Naturligtvis skulle det inte bättre till än att det skulle börja åska, spöregna och hagla just då!! Vi fick till slut hjälp av en erfaren trädgårdsmästare som Markus känner, som är van att köra grävskopa. Det gäller ju att hålla tungan


rätt i mun med alla spakar... Sidomuren är nygjord av Markus - kolla skillnaden efteråt jämfört med före!!! Terassplattorna kommer att bli gula och ytterranden i mörkgrå/svart färg. Där kommer vi att placera små solarlampor, blir nog jättefin effekt!! Även om det just nu ser väldigt rörigt ut, kan jag se slutresultatet framför mig!!



Nu ska jag ut i värmen... kanske sola lite....ska bli 27° idag, Markus är iväg och cyklar med ett gäng killar, idag skulle det inte bli sååå långt som förra gången..... 16 mil!!!! Och det med EN banan och EN flaska vatten med sig... tokigheter :o)
På torsdag har Emma sin muntliga examen och sen är hon färdig med sin "Abitur", wow blir skönt för henne. Sen ska vi alla på "bal"!!
Må så gott allihopa!! Kramisar!!
Grattis än en gång syster mellanyster till födelsedagen!!

1 kommentar:

Gullan sa...

Tack så mycke för gratulationen än en gång. Inte så mycket att fira egentligen, ha ha. Det ser fint ut med mur o plattor. Blir nog bra i slutändan. Det måste bli lite rörigt först för att sedan bli i ordning, så är det...Ha det gott! Kjamisar från syster yster mellan