fredag 13 april 2007

Anställningsintervjuer

Nu är det slutfasen för min kommande kollega, tre styck är nu utvalda att komma pá en andra anställningsintervju pá onsdag och träffa min "övre" chef frán Schweiz och en av cheferna. Jag säger bara "lycka till!!!!"
Jag önskar alla som tittar pá den här sidan en jättetrevlig helg!!! Kramisar pá er alla i Sverige!

6 kommentarer:

Gullan sa...

Bingo på dej själv! He, he. Här står mor o far bakom mej o läser din blog med nöje! De ska vidare till Monica Högquist på middag. Jag har "stylat" dem, så de kan visa sej ute. Själv ska jag ut i solen o värmen som äntligen kommit hit. En skön o trevlig helg önskar vi er allihopa.
Puss o kjam
syster yster

Elin sa...

hej kära moster!
hoppas ni har haft en skön helg. här har vi en helt otrolig medel-havsvärme så här i april. mkt märkligt! Jag kan tänka mig att ni har varma grader också!?
Vilka härliga utflykter ni gör på alla dessa historiska platser, tur att du läxar upp släkten på den tyska historian:)
Hälsa alla...massa kramar/Elin

Elin sa...

Hej hej!
vilken tur att jag sprider lite solsken under arbets-dagarna:) Man fyller ju kanske någon slags funktion då menar jag...hehe!

oj oj...30 grader, inte illa. jo, det visar ju vår termometer också nu men den befinner sig i solen dock!

Jo tack tack, men det är inte helt avgjort med spinningen ännu, men om det funkar de första gångerna jag ska "prov-instruera" så blir det utbildning och så sedan. Himla kul faktiskt!

Ha de fint i värmen...puss och kram/elin

Jennie sa...

Hej kära faster! Ja det skulle verkligen vara jätteskoj om ni kunde komma och hälsa på i Sthlm! Det finns så många mysiga och roliga ställen att besöka! =) Men jag förstår att det inte är det lättaste att få in i kalendern! Har ni också fått riktig sommarvärme? Visst är det skönt! Helt underbart med lite sol! Hoppas allt är bra med er allesammans! Hälsa!! Massa kramar Jennie

Perssons pack! sa...

Va, strömavbrott i Töskland, trodde det bara fanns i Smålandet....
"SkvallerGöran" Jo, vi har pratat om det, skulle vara roligt..40 vadå!!!!

Perssons pack! sa...

Glömde, massvis pussar och kramar från stora syster YSTER!!