fredag 28 december 2007

God fortsättning















Oj, vad fort det har gått med juldagarna. Nu har vi snart ett nytt år igen. Här hade vi en lugn och avkopplande jul, med traditionellt svenskt julfirande hemma hos oss (med svenskt julbord förstås). Annandagen var det träff hos Markus moster med hela tjocka släkten. Tyvärr, har jag inga bilder mer därifrån, har varit dålig med fotograferandet. Har "snott" några bilder från Anna, som till julafton fick en digitalkamera (äntligen). Ska försöka få till lite mer "folk" tills nästa gång, lovar (så länge jag inte själv blir tagen på kort så...)
Ha det så gott allesammans och en god fortsättning på julveckan!



4 kommentarer:

Gullan sa...

God fortsättning! Det var en upplevelse att se vinbergen i frost. Vad fint det är att se alla nymålade rum...:-) Vi hörs! Syster yster med familj. Vi kollar RyanAir m.m!!!.....

Linda sa...

God fortsättning på er!! Hoppas att jul och nyår har varit bra!! Ni har fått det mycket fint där hemma och jag tror bestämt att det handlats en del på IKEA och en förkärlek till Liatorp :-), otroligt fint ;-)!! Ha det gott och hälsa familjen!! Kram kram

Perssons pack! sa...

God "ny" fortsättning på 2008 för Er!! Fina bilder från Tösklandet. Kamprad skulle nog gilla ert hem...:-)det blir ju jättefint. Ha´det bra nu och "kramhälsa" alla (som vi känner förståss) från oss..

Elin sa...

Gott Nytt 2008 kära ni!! Hoppas ni alla mår fint och att både jul och nyår va fin fina:)
Måste hålla med Moster Gullan om de frostiga vinbergen...oootroligt vackert!! Ni har även fått det riktigt snyggt där hemma, topp betyg på den renoveringen!
Ha det gott och hälsa alla...Kramar/Elin